BETONLOOKTEGELS.NL

Betonlook tegels

BETON
Kwaliteit
Vloer tegel
Mooie Portugese tegels
Iedere ruimte kunt u mooi en sfeer vol maken door gebruik van deze vrolijke en stijlvolle tegels een enorme upgrade geven op het gebied van kleur, warmte en sfeer. De meeste mensen denken direct aan kleine tegeltjes van 11,5 x 11,5 met felle kleuren en identieke prints, echter is zijn de verschillen binnen Portugese tegels enorm. U kunt kiezen voor 14,5x14,5, maar ook voor bijvoorbeeld 20x20, dat zorgt voor een stuk minder voegen en een rustigere uitstraling. Ook kunt u kiezen voor grotere afmetingen tegels die oog ijkend op 4 Portugese tegels. Daarnaast zijn er prachtige patroon reeks verkrijgbaar, waarbij de tegels met 'hevige prints' het midden vormen van het patroon, voorafgegaan door bijpassende tegels met bijvoorbeeld een enkele kleur. Natuurlijk kunt u de hoek- en rand tegels per stuk bij ons bestellen! Maar ook het subtiel inpassen van Portugese tegels is mogelijk met zachtere kleuren, geleidelijke patronen en accenten.

Portugese tegels zijn geliefd en voor verschillende ruimtes erg populair. De meest populaire van Portugese tegels zetten wij graag voor u op een rijtje. Portugese tegels zijn allereerst erg populair De halvloer maar het bekleden van de wand is ook weer helemaal trendy. Daarbij zie je ook dat wanneer er gekozen wordt voor een Portugese tegel voor de hal, deze lijn verder door gaat na het toilet. Daarnaast is deze tegelsoort perfect als keukentegel. Voor een gezellige en levendige keuken! Tegenwoordig wordt ook vaak gekozen voor Portuge tegels bij het betegelen van de badkamer, vaak als sfeer waarbij een gedeelte van de wand en/of de vloer, of juist een bijzondere wand als uniek accent wordt bekleed met prachtige kleuren en sfeervolle decoraties.

Wat men als eerste ziet en als laatste bij binnenkomst van uw het huis is de hal. Een van de trends is het aanbrengen van prachtige Portugese tegels op de vloer in de hal. Portugese tegels zijn herkenbaar door hun stijlvolle bijzondere patronen, in traditionele kleuren en kleine formaten. Verschillende patronen en zelfs kleuren kunnen naast elkaar gelegd worden zodat de tegelvloer uniek en volledig naar uw smaak gerealiseerd wordt. Zo zorgt u met een prachtige vloer in uw hal meteen voor een warm Mediteraans welkom!

Genieten van een bijzondere, landelijke en sfeervolle keuken? Dan zijn Portugese tegels zeker het overwegen waard! Natuurlijk is het selecteren van een passende tegel voor de badkamer niet zo maar iets. Op deze wijze kunt u optimaal genieten van onderhoudsvrije Portugese tegels in de keuken. Een Stijlvoller badkamer Lekker in een warm bad liggen of onder een warme douche staan, jezelf wanend in een Portugese badkamer. Dat is genieten en zeker te realiseren met prachtige Portugese tegels met stijlvolle patronen. Vaak wordt gekozen om Portugese tegels te combineren met bijvoorbeeld een rustige natuursteenlook vloertegel, strakke witte wandtegels of juist een mooie betonlook vloertegel. De Portugese tegels vormen in de badkamer veelal het 'decoratieve gedeelte' en breken de strakke muur en wandtegels met hun unieke karakter, vrolijke kleuren en prachtige decoraties.